Kundeservice : +45 39 39 31 31
KØB BLAND SELV PAKKEN - MED GRATIS LEVERING
Kundeservice : +45 39 39 31 31
KØB BLAND SELV PAKKEN - MED GRATIS LEVERING

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvilke kreditkort kan man betale med?

Der kan anvendes: Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard og Paypal.

Hvad er 3D secure, og hvordan fungerer det?

For at imødese en højere sikkerhed ved online kortbetalinger, har vi indført flere sikkerhedsforanstaltninger. På vores hjemmeside har vi implementeret 3D secure, som er en ny fælles sikkerhedsstandard for internationale betalingskort. der bruges online.

Når du gennemfører en ordre på vores hjemmeside, beder vi dig indtaste:

  • Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre

Du vil herefter blive bedt om at indtaste din Verified by Visa eller MasterCard Secure Code for at godkende dit køb. Koden sendes til din mobiltelefon som en SMS besked.
Har du ikke tilknyttet dit mobilnummer til dit kort, vil du få mulighed for at oprette denne i forbindelse med købet – for at gøre dette skal du logge ind med NEM id første gang og tilknytte dit telefonnummer til dit kort i betalingsprocessen. Læs mere om 3D secure på Nets’ website her

Hvad koster det at bruge kreditkort?

Vi tager kun gebyr (1,75%) for betaling med udlandske erhvervskredit- og debitkort. Alle andre kort er gebyrfri.

Kan jeg undgå at taste oplysningerne fra mit betalingskort hvert gang?

Ja. For at det skal være så nemt for dig som muligt, tilbyder vi dig som oprettet kunde, at du kan registrere dine betalingsoplysninger, så du kun skal taste dem den ene gang. Dine betalingsoplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt hos Paylike. Paylike er certificeret til at håndtere betalingsdata, så hverken kaffez.com eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger. Vi trækker herefter pengene automatisk i forbindelse med din ordre, når du vælger et af dine tilmeldte kort.

Hvad hvis jeg vil skifte eller afmelde betalingskort?

Du kan når som helst vælge at slette din kortregistrering under “Mit kaffez.com”. Der vil du finde et punkt i venstre side der hedder “Betaling”.Her kan du tilføje eller fjerne betalingskort. Af sikkerhedsmæssige årsager vil din kortregistrering også blive slettet, hvis du vælger at ændre din mail-adresse.

Skal jeg være hjemme, når I kommer?

Af hensyn til fødevaresikkerheden skal du være hjemme i det timeinterval, du har valgt ved bestillingen. Derved kan vi tage dine varer direkte ud af frost- og køleboksene og give dem til dig.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med mine varer?

Modtager du en vare, der imod forventning ikke svarer til det ønskede, skal du hurtigst muligt gøre vores kundeservice opmærksom på det, via mail eller formularen, så vi kan rette fejlen:
Mail: support@kaffez.com

Hvordan kan jeg ændre min mailadresse?

Du har selv mulighed for at ændre din mailadresse under kontrolpanelet.

Hvad koster det at få leveret?

kaffez.com leverer fra kr. 29,95,-

Når du vælger din levering kan du se prisen på leveringen ved betalingssiden.

Hvordan får jeg frigivet et reserveret beløb på mit kort?

Når man handler med et Mastercard eller et Visa electron, bliver pengene ikke hævet med det samme, da det ikke er muligt at hæve et større beløb, end der er til rådighed på ens konto. Derfor er det nødvendigt for kortudstederen at reservere købsbeløbet. Det er således ikke en forretningsgang hos kaffez.com, der reserverer beløbet, men en forretningsgang hos kortudbyderne.

Vi vil meget gerne gøre, hvad vi kan for at afhjælpe situationen, og kan derfor tilbyde at sende en bekræftelse til din bank om, at vi har annulleret beløbet. Det kan gøre processen lidt hurtigere.

Hvis vi skal kontakte din bank, skal du sende en mail til support@kaffez.com med følgende oplysninger:

Kortholders navn
Kortnummer (på det anvendte betalingskort)
Det præcise beløb, der er blevet reserveret
Dato for reservation samt tidspunkt
Bankdetaljer (hvilken bank)

Hvor leverer I?

Vi leverer i Danmark, Sverige og Norge. Du kan også se en oversigt over hele vores leveringsområde her.

Hvordan kan I kontaktes ?

Alt kommunikation foretages via mail eller chatten på hjemmesiden. Det er ikke muligt, at kontakte Kaffez ApS telefonisk.